tisdag 9 mars 2010

Då var det dags igen....

Sablans, jädra skit, nu har vi fått den där vintersjukan hit IGEN! Johannes har börjat i kväll och han mådde så dåligt att han yrade om att han ville tillbaks till sitt riktiga hem. Nu bara väntar man på symptomen för resten av familjen. Buhuuuhuuu, vad jobbigt!

Barnkalas!

Jag blir ofta förundrad över hur folk som jobbar i serviceyrken många gånger är totalt blåsta när det gäller just service. I lördags hade vi barnkalas för Johannes på Lek- & Buslandet. Det låter så lekigt och busigt och skojigt när man läser om kalasen på hemsidan. Vi hade lydigt tagit reda på om varje barn ville ha nuggets eller hamburgare och ringt två dagar i förväg och dessutom skulle barnen få göra sina egna mjukglassar, hur stora de ville och med massa såser och strössel. Det lät ju hur fräckt som helst och jisses vilka glassar de visade på reklamfilmen. Nu orkar jag inte berätta allt om hur otroligt dåligt bemötta vi blev av den så kallade "kalasvärden" men tänk er värsta tonårstjejsattityden gånger 5. Vi fick t.ex. fel mat och då tyckte hon att barnen skulle acceptera detta eller så skulle vi få betala extra för varje portion som var fel! Glassarna var små och fjuttiga och Johannes blev jättebesviken... Rätt igenom dålig organisation och service! Men nu har jag ringt och berättat för ansvarig om detta och ska få kompensation, halva kostnaden tillbaka, samtidigt är vi så arga att detta kan hända på ens barns kalas som ska vara trevligt och kalasigt som bara den.

Nu försöker vi glömma det! Vi lyckades i alla fall dölja allt trôk för barnen och hade fullt schå  att organisera i tre timmar. Någonstans hade vi trott att det skulle vara lättare att ha kalaset på ett ställe där det liksom skötte sig självt. Hahaha, vad fel vi hade. I själva lekdelen var det helt hysteriskt men tack vare att några föräldrar som var där hjälpte till, fick vi ihop det tillslut. Johannes är jättenöjd och glad över sitt kalas och även de andra barnen har jag förstått på brev och samtal. Härligt det! Måste också säga att hans "gamla" gäng från dagmamman är helt fantastiska. De är genuint bra kompisar och tycker så mycket om varandra. Kärlek till dem!

(Nu lägger jag bara ut bilder på Johannes och Gabriel, men det var 8 barn som var gäster också)



 Själva ätandet ägde rum i motorcykelrummet. WROOOOM!!! 

Som sagt... WROOOM! 

Jag vill också pröva, wroom, wroom! 

Johannes blev MYCKET förtjust i stolen i form av en tron som han fick sitta på.

Det här hade Johannes mest sett fram emot. Skjuta bollar! Yeah!

Självklart var Johannes galnast i rutchkanan! Tjoho!! 

Paketöppning är spännande!