lördag 12 mars 2011

Oj oj oj så spännande!

Fasen, det är faktiskt roligt att kolla på Melodifestivalen när man har en överentusiastisk 6-åring med sig. Vi hade en riktig höjdarkväll som slutade med att Johannes favorit vann - tur för husfriden!


Johannes var utom sig av spänning när det kom till röstningen. Det gick inte att sitta still! 

Mr Cap

I dag pratade jag med Mr Cap, det är företaget som skall sanera vår bil. Personen jag pratade med var trygg, lugn och gav ett bra intryck. Han försäkrade att bilen förmodligen kommer vara finare än den var innan efter att de har detoxat den och lagt på ett speciellt vaxlager. Han menade att motorn och annat inte kommer att vara förstört, men däremot ska bilen bärgas till volvo för byte av kupéfilter innan vi får tillbaka den. Han trodde han skulle vara färdig med sitt jobb innan onsdag. Jag ska ringa tidigt på måndag och ge våra försäkringsuppgifter. Tänker att det gäller att vara snabb här, så kanske vår bil prioriteras?

I garaget är det värre. Då det är byggt i värsta asbest-tider är det närmast giftigt där nere och polisen är tydligen inte ens färdiga på grund av detta. Så nu bygger de en sluss för asbestsanerarna där de kan byta om och det jobbet måste göras innan något annat. Joachim var grymt snabb i fredags när det damp ner en lapp om alternativa parkeringsplatser. Det enda som fanns hyfsat nära ringde han upp direkt och pratade med länge. Den ansvariga personen var tyvärr inte där, men Joachim fick till sist den han pratade med att skriva upp vilken tid han ringt för att vi skall ha så stor chans som möjligt att få parkering där.

Om allt detta nu löser sig, får vi ju säga att det gått redigt smidigt ändå.