lördag 24 december 2011

Världens överraskning dan före dopparedan!

I dag åkte vi till våra kära mammor och lämnade årets klappar. Johannes fick prova på att vara tomte.

Vi var lite för hungriga för att harmoni skulle råda så mamma räddade oss med lite fika medan Joachim handlade det sista till julbordet. Hos svärmor fick vi sedan mackor och kaffe så vi klarade oss bra till kvällen. När vi åkte förbi ICA Kvantum i Frölunda sa Johannes: "Där står granarna och väntar på att vi ska komma!" Men som vanligt åkte vi förbi. När vi kom hem upptäckte Joachim att det trots allt handlande saknades citron till sillinläggningen så han gick iväg en stund. Döm om vår otroliga glädje och förvåning när han kom hem, inte bara med en citron, utan en gran också! Han som varit totalmotståndare till gran, ville nu överraska oss och det var minsann en överraskning som hette duga! Johannes hoppade och jublade!

Jag började rota i hela lägenheten efter julgransfoten men den var helt omöjlig att hitta. Vi kom på att den nog gick sönder när vi hade gran senast så jag fick kasta mig i bilen och hann precis innan stängning till Järnia som hade en rejäl fot. Det roliga var att en annan kund i precis samma ärende stod framför mig i kön. Det blev lite muntert där i affären.

Johannes och jag klädde granen ända till 22. Det doftar underbart och den riktigt äkta stämningen infann sig. Nu blev vi allt glada! Tack älskling för att vi fick en sån fin julklapp! Hoppas du inte blir alltför allergisk.