lördag 28 april 2012

Nu kan det bara bli bättre igen!

Har varit otroligt hostig de senaste dagarna. Tänkte jag ändå ville klara tentan i går så jag satt uppe sent och pluggade och hostade. Så fort jag somnade vaknade jag av enorma hostanfall, trots två olika hostmediciner och slemlösande medicin. Jag gjorde tentan på någon konstig resevkraft och tror faktiskt jag klarade den, men sen var jag totalt slut och fick tyvärr ställa in att träffa mina goda vänner och före detta kollegor på kvällen. Skittråkigt. Spenderade resten av dagen och kvällen i sängen och de hostanfallen jag hade på natten - fy faen rent ut sagt. Vaknade så fort jag sovit typ 5 minuter och hostade lungorna ur mig. Tortyr! Jag gick upp och snodde lite Ventolin som Gabriel fått utskrivet eftersom han lätt får täta luftrör och kanske hjälpte det för jag sov hyfsat sen. 

Ja, det var dagens självömkan! I morse vaknade jag och kände mig 200 % bättre. Barnen hostar inte de heller. Tyvärr missar vi en dag på landet, men vi åker i morgon. I dag ska vi köpa rullgardiner så att vi kan skippa det mörkblå lakanet som vi för tillfället har som "mörkläggningsgardin" i sovrummet på landet och bastmattorna och filtarna som är mörkläggning i barnens rum.

Kameran som vi lämnade in för ett par veckor sedan har vi inte hört något om, förutom att den är på verkstad. Hmm. Har inte gillat den från början och nu fortsätter den att irritera. Dåligt köp helt enkelt.