onsdag 9 maj 2012

Tenta-feber

Nej, jag har inte startat nån ny blogg än, men det blir nog en Wordpress-blogg sen. Tycker de verkar bra, dyker tydligen upp annonser ibland, men inte ofta.

Har tenta på fredag, är gräsänka hela veckan, hade praktik i går och efter det var vi hos svärmor och fick underbar mat och träffade kusin Philip, patient på röntgen i morgon och redan nu är jag totalt slut. Dock haft väldigt roliga praktikdagar i Bergsjön så jag är riktigt upplyft av det på ett plan. Men tentan i psykologi är jag inte förberedd till och det är skitmycket, sånadära stora tänkar-frågor om allt möjligt massor av fakta och ditt och datt. Gillar egentligen psykologi jättemycket, men det känns som det är för mycket med allt hela tiden! Min hjärna orkar inte med att processa känns det som. Blir bara en tummetott hela tiden, näsan ovanför vattenytan och alla andra liknelser man kan komma på. Gabriel är i någon utvecklingsfas också tror jag, drömmer mardrömmar och vrålar och när han är vaken spottar och fräser han för jämnan och är jättearg på allt möjligt.

Nu piper tvättmaskinen och när jag är i det här skit-apa-stress-tenta-stadiet får såna saker alla mina turbiner att dra igång! Hör ni om någon som slängde ut en tvättmaskin genom fönstret vet ni vem det va....