söndag 4 september 2011

Feber, håglöshet, ålderdom och teknikglädje kan väl sammanfatta läget

Vi skulle åkt till landet i helgen, men när jag hämtade Gabriel ganska tidigt i fredags, var ögonen glansiga och lite röda runt kanterna. Jag kände på pannan och han typ brann! 39,3 graders feber som höll i sig ända till nu i förmiddags. Trist i kvadrat, även om han varit ganska pigg. Jag ville verkligen till landet.

I går kände jag mig håglös och orkeslös. Vet inte vad det beror på, hade sovit bra. Vi har faktiskt upptäckt något som revolutionerat vår tillvaro: 2-årsvälling!!! Dyr som satan, men värd allt, Gabriel har nämligen börjat sova hela nätterna. Nu vågar jag säga det, för det har skett i över en vecka. I går kväll däremot, ville han inte dricka vällingen och guess what?! Han vaknade från 3.30 och framåt.

Har ägnat lite tid åt att följa med i facebookgruppen för nya tandläkar-, tandtekniker- och tandhygieniststudenter. Verkar som alla är SKITsnygga och unga. Jag fick i augusti hem ett tjockt brev med bland annat ett nollningsschema i två veckor. Nu har jag redan missat ett kollo på Tjörn och i går var det stadsvandring och pubrunda. I morgon bitti är det grötfrukost innan uppropet. Den ska jag faktiskt gå på. Sen är det nollekamp på kvällen. Jobbigt. Ska man gå? Hur patetiskt kommer det kännas?

En rolig sak är teknik. Mitt schema för hela terminen som sträcker sig en bit in i januari, ligger ute på nätet. Det kan man ladda ner till sin Google-kalender (via en Outlook-kalender) och eftersom jag är så grymt teknisk lyckades jag! Det häftiga är att jag nu kan synka min kalender med Joachims (han använder samma sort) och så kan man ha dem överlappande, så ser man lätt vad den andra gör. Gud så smart!