tisdag 30 mars 2010

Vårpromenad runt Slätta damm

Efter tandläkarbesöket var det snabblunch och sedan packa in barnen och åka och möta upp Åsa och Stina med bebisar för en promenad runt Slätta damm. Solen värmde och Johannes var genomsvettig långt innan vi var framme vid början av den lilla slingan. Han fick ta årets premiärtur i t-shirt en stund för att svalna. Massvis med grus gjorde det lite svårt att åka sparkcykel, men Johannes är van att åka på skogsvägar med den så han fixade det bra ändå.

Gabriel spanade in Svea. Hon besvarade hans flirt med en sval blick.


Tittut! Det är knas med mössor på små bebisar. Mer över ögonen än ovanför.

Johannes lekte i vattenbrynet med stora pinnar som han involverade i något viktigt projekt han hade för sig. En liten tur ut på isen, våghalsiga klätterturer upp på berget ovanför och annat fick från och till mammas hjärta i halsgropen. Men Johannes njöt av våren, den varma chokladen och såklart Åsas våfflor som hon så snällt tagit med åt oss. Det var ju våffeldagen och allt.

Sköna mammor och sköna bebisar!

Gabriel tyckte det var väldigt mumsigt med våffla!

Här ser jag väldigt harmynt ut, men det är bedövningen som inte släppt. Johannes är fotograf.

När vi kom till bilen hittade Johannes och Åsa på en kurragömmalek som slutade med att Johannes blev skrämd (om han nu inte hittade Åsa först).

BUUUUU! Johannes erkände sig aldrig besegrad, men hans min avslöjade allt! Åsa är för övrigt Johannes nyaste kärlek som han ska gifta sig med. Jag välkomnar med glädje Åsa till familjen!