fredag 1 juni 2012

Världens överaskning på gång

Skulle nog kunna vara den mest lättade och glada studenten just nu. Tentan gick helt okej kändes det som men sen hade jag lite jobbigt att ladda om inför att ha patient. Men det var så himla roligt sen när jag väl höll på! Varje gång tycker jag det är så skoj att träffa patienter. Tänk vad bra! Det är ju liksom det som är meningen. Det är som att patienterna och jag kämpar och skrattar oss igenom eländet och så blir det ganska bra tillslut. Jag fick ta ett helstatus (förutom en bild) som är 19 bilder, fem fick jag ta om och två av dem berodde inte direkt på att jag gjort fel så jag kände mig jättenöjd. Det bästa av allt var att läraren bedömde att det gick såpass bra att jag blev godkänd på hela kursen! Så allt strul med att jag skulle vara ledig från jobbet nästa fredag var ju helt onödigt!

Sen var det det som toppade hela dagen. Jag råkade cykla förbi Cirkus Scott som slagit upp sitt enorma tält i Slottsskogen! Om du visste hur otroligt mycket Johannes tjatat på mig om att få gå på cirkus. Han är helt galen på mig för att han inte fått det. Nu gick jag på intuition, ställde mig i kön och köpte biljetter till i morgon. Fast jag höll på att lite av priset. Som tur var kläckte tjejen till slut ur sig att barn under tre år gick gratis. Det var 320 kr mindre på ett bräde och Gabriel fyller ju faktiskt inte 3 förrän på söndag. HA!

Barnen  vet inte om det än! Ååååh det ska bli så skoj, jag ska ladda min cykel med barnsitsen och sen ska jag ta barnen med på en "utflykt". Jag bara längtar att se deras miner när vi kommer fram till cirkustältet!