söndag 11 juli 2010

Pizzaidiot och god tårta!

Har nu fått klart för mig att det är väldigt vanligt med grönsallad med dressing på pizza. Tänk vad man har missat i livet! Får väl se det som ett gott tecken att jag missat detta pizzafenomen, att jag inte äter pizza så ofta helt enkelt.

I dag ska vi "greja" här hemma, t.ex. borra hål för tippskydden till bokhyllorna (aja baja oss att vi inte gjort det än). För att kunna göra det visade det sig att vi måste åka och köpa nya betongborr. De slets nämligen ut när Joachim borrade upp Johannes ringar och stege i taket. Så måste vi handla lite mat också. Sen kommer vi vara så trötta att vi inte orkar greja. Kanske.

Tänkte bara säga att jag har ett härligt liv också! I torsdags t.ex. skulle vi egentligen träffas ett gäng på årligt knyt hos Ulf i hans underbara kolonistuga och trädgård, men det ösregnade hela dan så vi bytte destination och åkte till Eva och Sven-Åke och fjordutsikten i Onsala i stället. Det blev grill och potatissallad och Ulf gjorde den här underbara skapelsen! Otroligt god!


PS. Såna här bordstabletter vill jag ha när det nu blir läge att använda såna igen om några år (av någon anledning åker allt lösöre på bord ner på golvet för tillfället). Så snygga!