onsdag 19 maj 2010

Premiär! (Varning för hurtigt och glatt inlägg)

I dag har vi haft solhatts- och sandalpremiär. Jag promenerade till stan och mötte kompisen Linda för lite promenad och shopping och sedan åt jag och Joachim en fantastiskt god lunch i saluhallen Briggen. Jodå, Gabriel åt också lunch, en helt okej ekologisk burk med tomat och mozzarella. Promenad hem och sen hämta Johannes. Ville snabbt komma ut i det underbara sommarvädret, packade ner ett par mackor och vattenmelon och gick ut på gården. Lyckligtvis gick "grannmamman" och hennes barn också ut samtidigt. 

Det var en bra nyhet att de nya sandalerna var grymma att gå i, tyckte Gabriel. Kanske lite mindre bra, tyckte hans mamma, att hålen snabbt fylldes med sand i sandlådan. Men vad gör det när man har trevligt och solen skiner?


I kväll kom jag iväg på ett aerobicspass med min favoritinstruktör Hanna (hon är bara bäst!). Stegen var minst sagt koncentrationskrävande och min hjärna fick kortslutning ett par gånger. Men sen - när det släppte och allt bara flöt på (bokstavligt talat också, tror aldrig jag har svettats så mycket) - fantastiskt!

Men guuuuud vad pluttinuttigt allting låter! Är det endorfinerna?