onsdag 23 november 2011

Tenta i morgon!

I går gjorde jag en backup på hela bloggen från början till slut! Två år av livet i snabbspolning! Jag som inte gillar att skriva dagbok, gör plötsligt precis det, om än i en lite annorlunda tappning. men det är ett minnesdokument som få, det vill jag påstå. Det har blivit tunnare med inlägg nu utan riktig kamera. Det känns tråkigt. Men jag får försöka peppa upp mig och skriva lite oftare.

Den här veckan har varit speciell. I morgon tenta i anatomi och Joachim har varit bortrest på jobb tre dagar. Jag har dock haft självstudier tisdag, onsdag, vilket ju är en oerhörd lyx. Känner mig ganska väl förberedd för tentan och har dessutom hunnit göra en hel del överhängande saker här hemma när jag fått ta pauser för att inte hjärnan ska sprängas. Jag har tvättat fönster (tog sammanlagt tre dagar), sorterat linneskåpet och därmed fått in det mesta linnet som ska vara på landet, satt upp foton på barnen i hallen, börjat rensa under trappan där det på ett mystiskt sätt bildas som en soptipp hela tiden, lagat några jeans, fått iväg ett par viktiga brev och lite annat.

Allt för att minska en total ansamling av stress inför advent och därmed försöka låta parasympaticus styra min kropp och inte sympaticus. Moaahhahaha! Googla du bara!