måndag 12 september 2011

Slit och släp och hemligheter som uppdagas!


I fredags for vi äntligen till landet igen! Vi hann handla och äta kvällsmat, men inte mycket mer. Ändå skönt att vakna där på lördagen och ha dagen framför sig. Vi hade på förmiddagen ork att ta tag i all sly som legat kvar ett bra tag. Så här såg det ut i slänten ner mot ängen, fullt hela vägen (fast nu hade löven skrumpnat).

Såhär bra blev det. Flera av dessa träd ska också bort så att de andra får rum att växa, men visst blir det skillnad redan nu!? Förut såg man ingenting igenom här.


Vi höll på i fyra timmar och ytterligare en jättehög byggdes upp på ängen och en hel del lades till framtida vedkapning också. När allt nästan var klart upptäckte jag något spännande. Kolla noga på den här bilden, ser du någonting i slänten?

Jojjomensan, en ny hemlig trappa! Det gjorde mig glad hela dagen! Jag vet inte varför men det är så spännande att hålla på och försöka plocka fram det som en gång var här. På kvällen blev vi bjudna till grannarna på fika och det var jättemysigt. De är verkligen trevliga. De pratade om att det varit en parkliknande tomt här en gång och det skulle vara så härligt om vi fick till den känslan igen. Om sådär kanske 20 år eller nåt.