söndag 1 januari 2012

Gott nytt år!!!

GOTT NYTT ÅR!!!

Vi gick ut för att kolla GP-fyrverkerierna vid Karl Johanskyrkan som ligger här bredvid. Vi såg ingenting för Göteborgsdiset låg tjockt, men Gabriel tyckte det var spännande med dundret.

Sen hände något märkligt. Det var nyårsmässa och folk strömmade in i kyrkan. Joachim fick för sig att ta med Johannes in och Gabriel och jag stod längre bort och såg dem och då ville förstås Gabriel också in. Jag trodde de gått ut igen, för jag såg dem inte men Gabriel ville absolut inte gå därifrån. Det var jättevackert med orgelmusik och körsång och Gabriel var andäktig, men efter en stund tyckte jag att han blev lite sprattlig i benen så vi smög ut. Men när vi kom hem var det tomt hemma. Det visade sig att Joachim tyckte att han och Johannes skulle vara kvar hela mässan! Än kan man bli överraskad! Johannes njöt väl inte direkt ihjäl sig men det var ju en upplevelse ändå.

 När barnen lagt sig efter en väldigt lugn och skön kväll, lagade vi gratinerad hummer och räkröra.

Vid tolvslaget stuvade vi traditionsenligt om till kalasdax i morgon när vår stora älskling fyller 7 år! Det var vårt lilla nyårsfirande. Nu hoppas vi på ett riktigt bra 2012!