onsdag 7 juli 2010

Tjejhelg i Ullared

Sex glada mammor åkte till Ullared för att shoppa, äta och umgås!

Första dagen var det mest att sondera terrängen för min del, provade lite kläder, hittade en blus, men som vanligt satt det mesta kasst. Men flera av tjejerna hittade söta klänningar. 

Vi hade en del tid innan det var dags att bada badtunna, så då åkte vi till den lilla sjön och badade. Det var jätteskönt! Jag (längst till höger) ser rätt märklig ut här, men det är faktiskt mitt ben som sticker upp, så jag har inte fått en abnorm arm om någon nu skulle tro det.

Det var uppvärmt vatten, vilket kändes rätt märkligt när det var knallvarmt ute, men det kändes faktiskt helt okej efter ett tag.

Det fanns en kalltunna också, men den kunde jag inte gå ner i, kändes som is efter den heta tunnan. Men Åsa är kall hon och dök i som en säl!

På kvällen skulle vi äta och det var väl helgens miss. Kass service, nästan oätligt och dyrt kan man väl sammanfatta det hela.

Här packar vi upp och kollar vad det blev för fynd första dagen.

Tänkte bara visa min midsommaroutfit som också fick följa med den här helgen. 

Under kvällen upptäckte vi dem mer och mer - knotten! Det började på restaurangen och sen hade vi tänkt sitta utanför motellrummet och snacka lite och samtidigt vädra det mörka rummet för att få in lite luft. Det var en riktigt kass idé för när vi efter ett tag fick fly in efter att ha blivit halvt uppätna, visade det sig att rummet var helt fyllt av knott. Lampan kryllade så jag skruvade ner den och sen var det bara att döda knott i en trekvart. Bläk!

Åsa hade tagit med en stor, uppblåsbar madrass och lotten att sova på den föll på mig och Pernilla. När jag lagt ut madrassen och satt igång den inbyggda pumpen tjoade Pernilla plötsligt till. Hon hade upptäckt att kanten fastnat under elementet som hade ett jättevasst hörn. OH NO! När vi försökte lossa madrassen sa det plötsligt pppsssshhhhhhh och det blev ett stort hål. Nej, nej, nej, nej, nej, vad gör vi nu? Jag försökte på ett McGyver-aktigt sätt laga med det enda som fanns tillgängligt - plåster - fast jag fattade nånstans att det inte skulle hålla egentligen. Varför gör de plåster som andas? Idioti!

Nä, det fanns bara en sak att göra och det gjorde vi allihop! De säger att ett gott skratt förlänger livet, så nu kommer jag bli några månader äldre tror jag. Tycker dock tävlingen "Vem når golvet först?" var en aning orättvis när man delade madrass med en vacker sparris. Vi fick låna ett par tunna bäddmadrasser som, som tur var, låg ovanpå de andra bäddarnas madrasser. 

Ja, ja, till nästa år har vi redan bokat en 8-bädds lyxigare stuga även kallad tjejstugan. Jag längtar redan!