söndag 8 maj 2011

Stressad och därför nere

Är asstressad över att man i morgon som förälder får vara med och titta sista gången på simskolan vilket Johannes ser fram emot, jag har möte som jag måste gå ifrån på jobbet, springa till bilen, stressa och hämta barnen och på något sätt få med Gabriel in i simhallen utan att jag typ ska krevera. Varför kan jag inte bara vänta med stressen tills den är där? Nej den har varit där hela helgen. Nu kanske mamma kan hjälpa mig, hoppas hoppas. 

Dessutom fick vi i fredags reda på att Gabriel bitits och knuffats på förskolan. Även det är jäkligt stressande och jobbigt. Skit. Det är nog det som är mest jobbigt just nu faktiskt. Man kan ju inte själv vara där och hindra det men någonstans tar jag på mig detta som om det är mitt fel. De är som mest 23 barn på avdelningen och som mest fyra vuxna.

Träffade vänner i lördags och det var jättetrevligt, men innebar tyvärr att vi inte åkte till landet. Jag riktigt ser hur vattnet rinner från pumpen ner i det alldeles för lilla kärlet och sprider sig över källargolvet. Nu har vi visserligen avlopp i golvet, men det är ändå stressande. Skulle velat åka upp och lägga en hängränna från pumpen till avloppet. Varför tänkte jag inte på det när vi var där?????