torsdag 8 september 2011

Nu puttrar det hela igång och mina bekymmer är pyttesmå

Nu har det hela kört igång lite mer på riktigt. I går började vi med biokemi. Det är repetition för mig (en del av mina klasskamrater har knappt läst kemi alls) men det är många begrepp att hålla reda på, det var längesen jag praktiserade dem. Men lärarna säger nästan precis vad vi ska kunna till tentan, så det känns lugnt. När jag känner mig lugn, brukar jag genast stressa upp mig lite för tänk om det inte alls är lugnt, det kanske går åt pepparn. Nä, säger mitt lite mer förnuftiga jag. Det ÄR lugnt. Sådär håller jag på.

Det enda som krånglat för mig är en kod som man ska ha för att komma ut på universitetets nätverk och för att kunna ta ett foto till ett GU-kort som funkar som passer-, biblioteks-, kopierings-, mm-kort och således är jäkligt viktigt. Det gjorde mig lite stressad eftersom koden fungerade hemma och jag undrade om jag gått och blivit allvarligt korkad när det inte fungerade för mig på skolan. Men det visade sig vara något mystiskt fel, så nu har jag fått en ny kod och kunde ta det där fotot. Eftersom det blev lite stressat där innan, ser jag en aning tilltufsad ut, men det får det väl vara värt.

FÖRSTÅR DU - mitt största problem är en kod jag behövde byta!?! Just nu lever jag det goa livet! 

Annars har jag också fått grönt ljus för ett extrajobb jag sökt. Det kan jag skriva mer om senare, för jag har inte skrivit på kontrakt eller så ännu. Jag har också skrivit en ansökan till en stiftelse så snälla håll tummarna, det kommer säker gå åt skogen, men man måste ju försöka eller hur!?

Någon kamera har jag ännu inte om du undrar varför jag blivit så sabla snål med foton.