måndag 24 oktober 2011

Från djungel till civilisation!

 Den här bilden har jag länge grunnat på. Jag kunde inte fatta var den var tagen. Men nu såg jag!

Det är den här vyn! (Kolla hängrännan) Nu är det visserligen höst och inte så mycket blad, men vi har tagit bort otroligt mycket! I helgen var vi på landet igen och jag kommer berätta mer om det framöver. Ville bara visa det här. Kan inte fatta det själv!

2 kommentarer:

  1. Min mamma kommer därifrån så jag har alltid varit väldigt mycket i Göteborg. När det sen var dags att välja gymnasium kände jag att det var dags att flytta hemmifrån och då var gbg ett bra val för jag kände till den staden bra. Och programmet jag ville läsa fanns inte hemma i kalix så då blev det gbg.

    Ja det är skönt att jag klarat alla tentor. Men är man bara med på lektionerna och pluggar lite hemma går det bra. Härligt att det går bra för dig med.

    Har ni obligatoriskt 3 år eller får ni välja om ni vill läsa 2 eller 3 år som oss?

    SvaraRadera
  2. Ja det svåra med två år är att man får gå in så ytligt på allt vi läser för att sen fördjupa oss det tredje året. Allt måste in så snabbt så att de som bara läser två år ändå får med allt det nödvändiga innan de går ut.

    Haha jag vet hur det känns men man lär sig eftersom hur hårt man ska trycka/skrapa/dra så att det inte gör ont. Man är ju där för att lära sig! Första gången jag skulle göra en undersökning fick jag hjärnsläpp och använde sonden till att dra ut kinden med istället för spegeln och tänkte använda spegeln som sond. Det gjorde lite ont på min kursare :P

    Jo det där med spegeln håller jag fortfarande på med. Är svårt att hitta tekniken och därför tror jag att det är bra att börja med det från första början så man inte vänjer sig på ett annat sätt först och sen måste lära om sig igen.

    Jag hatar när det är nya moment och man känner att man inte kan. Man vill kunna på en gång, fast hur skulle man kunna det? Är ju helt nya grejer. Först nu när vi fått börja ha riktiga patienter flera gånger i veckan som jag känner att jag börjar kunna vissa grejer och jag lär mig sjukt mycket varje gång fortfarande.

    Så det är bara att kämpa på. :)

    SvaraRadera