fredag 4 maj 2012

Här får du rabatt!

Det blev lite jobbigt här nu, för bloggens ägare Google har det tydligen lite knackigt och vill plötsligt ha betalt för att jag ska lägga upp fler bilder. Stackars Google! Det kan hända att jag därför får flytta bloggen och att detta är det sista inlägget just här. Men jag återkommer med ny adress och hoppas att du flyttar med! Om du har ett bra tips på blogg-ställe kan du väl tipsa mig?! (Eller finns det något man kan göra för att skapa plats igen?)

Okej, strunt i det så länge! Här kommer mina rabattbilder, oooh så spännande!

Här kommer pionerna, hoppas på några fler detta året!

Det här är en såndär som jag älskar - förebild! Du ser att det fanns att göra, det har växt bra på ett par veckor, men så är det ju södersidan också.

Å här kommer en till! I år fick vi en påsklilja (en fylld variant) och en tulpan. Och väldigt mycket blad. Rådjurskalas?

Inte direkt någon genialisk efterbild, men när jag hade beskurit den och skulle ladda upp den, fick jag just beskedet att det inte fanns utrymme kvar i bloggbildsbiblioteket. Om jag inte vill köpa utrymme, vill säga. Ja, i alla fall (jag är inte alls sur) så sparade jag typ dubbelt så mycket i rabatten i år, eftersom jag upptäckte att väldigt mycket hade små knoppar eller såg ut som att det skulle kunna vara en planterad perenn av något slag.

Här ser man att det är lite blått i knopparna och den här växten täckte en stor del av rabatten. Tänkte det kanske var en marktäckare. Tänk om det är ogräs, haha!

Visst ser det ut som att det kan komma något här? Något gult kanske?

Det här är definitivt något spännande, en lilja gissar jag! Som ett gigantiskt ägg. 

Lite smultron här och där. Alltid trevligt.

Den här rensade jag nog bort förra året, eller så kvävdes den av allt tjockt gräs som växte här då. Jättesöt! Ingen aning vad det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar